Wat te doen op zondag

Wat te doen op zondag. Zondag is altijd een heerlijke dag om lekker uit te rusten. Zo kunt u lekker een dagje wandelen in de bossen van het groene hart, midden in de randstad. Daarnaast kunt ook lekker een dagjes weg in Nederland.

 • Wadloopcentrum Fryslân

  Wadloopcentrum Fryslân. De Waddenzee beslaat zo'n tienduizend vierkante kilometer en er komen allerlei zeldzame en minder zeldzame dieren en planten voor ...

 • Rijstal De Blinkert in Ballum

  Rijstal De Blinkert in Ballum. Voor iedereen veel paardrijplezier, aangepast naar ervaring, voor volwassenen en kinderen. Buitenritten onder deskundige be ...

 • B&B Lairesse

  B&B Lairesse. Genieten van de bruisende stad Amsterdam doet u met als uitvalsbasis bed & breakfast Lairesse. Deze B&B in Amsterdam Zuid is gev ...

 • Café de Kruimel

  Café de Kruimel. Vroeger was Café de Kruimel in Gasselte een bakkerij annex kruidernierswinkel. De broden werden op ambachtelijke wijze gemaakt. Het begon ...

 • Science Center NEMO

  Science Center NEMO. In 1923 verzamelde schilder/ verzamelaar producten en gereedschappen. Zelf schilderde hij landschappen en richtte hij zich op industr ...

Wat is er te doen op zondag

Maar op zondag u kunt natuurlijk ook iets actiefs gaan doen. Verder vindt u in onze agenda alle evenementen van vandaag.

Hieronder vindt u een overzicht van een aantal leuke uitjes voor zondag. Weet u al waar u naar toe wilt? Klik dan op een van de onderstaande provincies, steden of eilanden voor een compleet overzicht!

Het groene hart

zondag-groene-hartMidden in de randstad vindt u veel natuurgebieden die samen het groene hart vormen. Hier kunt u heerlijk een dagje ontspannen en genieten van de rust en de natuur. In het westen ligt het land van Wijk en Wouden in de buurt van Den Haag. Hier vindt u veel fiets en wandel routes.

Daarnaast kunt ook de routes bekijken in de Utrechtes Venen of Waarden, deze vindt u hier. Verder hebben Amsterdam en Rotterdam ook voldoende mogelijkheden om lekker wat te doen op zondag.

Gezellig naar een attractiepark

zondag-attractieparkNederland biedt naast de natuur ook veel leuke attractieparken waar u op zondag met de hele familie de heerlijk één dag kan genieten van leuke en spannende attracties. Zo kunt u naar Walibi Holland in Flevoland voor spannende attracties als de Goliath en de El Condor.

Daarnaast kunt u ook een dagje Dolfijnen en Orka’s bekijken in het Doflinarium in Hardewijk. Verder kunt ook een dagje weg in Overijssel bij één van de twee klassieke attractieparken Hellendoorn of Slagharen. Uw antwoord op wat te doen op zondag!

Uitwaaien op de Wadden

weekendje-waddenGaat u liever een hele dag weg uitwaaien aan de zee? Dan moet u op één van de Waddeneiland zijn in Nederland.

Zorg wel dat u vroeg vertrekt want het kan een tijdje duren voordat u er bent.

Bent u benieuwd wat u allemaal kunt doen op de eilanden? Klik dan hieronder op één van de links om te zien wat de wadden u allemaal te bieden heeft.

Andere uitjes om wat te doen op zondag

Hieronder vindt u een overzicht van wat u allemaal nog meer kan doen op een zondag in Nederland. Klik op de provincies en steden waar u graag heen wilt en voor u het weet bent u iets leuks aan het doen op zondag!

Weet u nog niet waar u heen wilt of wilt u wilt gaan doen? Ga dan terug naar de homepagina of bekijk alle evenementen in de agenda. Voor u het weet bent u iets leuks aan het doen want…

Wat te doen in de provincies

Noord-Holland, Zuid-Holland, Utrecht, Flevoland, Noord-Brabant, Zeeland, Friesland, Groningen, Overijssel, Gelderland , Drenthe en Limburg.

Wat te doen op de eilanden

Texel, Terschelling, Vlieland, Ameland en Schiermonnikoog.

Wat te doen in de steden

Amsterdam, Den Haag, Eindhoven, Haarlem, Maastricht, Rotterdam, Middelburg, Valkenburg, Twente en Volendam.

Er is altijd iets te doen in Nederland!