Wat te doen op zondag

Wat te doen op zondag. Zondag is altijd een heerlijke dag om lekker uit te rusten. Zo kunt u lekker een dagje wandelen in de bossen van het groene hart, midden in de randstad. Daarnaast kunt ook lekker een dagjes weg in Nederland.

 • Pand 17 Bowling Assen

  Pand 17 Bowling Assen. Bent u op zoek naar een leuk, actief en gezellig uitje voor het hele gezin? Kom dan eens langs bij Pand 17 in Assen! Pand 17 beschi ...

 • Fort aan de Klop groepsaccommodatie

  Fort aan de Klop groepsaccommodatie. Dit fort maakte vroeger deel uit van de Nieuwe Hollandse Waterlinie. Nu is het een herberg, camping, theehuis en over ...

 • BlossoM events

  BlossoM events. Bent u op zoek naar een duurzaam en inspirerend bedrijfs- of groepsuitje? Voor de leukste groene activiteiten bent u bij BlossoM events in ...

 • Fierljepcentrum Zwaagwesteinde

  Fierljepcentrum Zwaagwesteinde. Fierljeppen: alleen het woord al is bijzonder. In het Nederlands heet deze sport polsstokverspringen, en de Groningers mak ...

 • Kartbaan en bowlen Winterswijk

  Kartbaan en bowlen Winterswijk. Wat is er nu spannender dan om tegen je vrienden een spannend potje disco bowlen te spelen? Door een speciaal blacklight w ...

Wat is er te doen op zondag

Maar op zondag u kunt natuurlijk ook iets actiefs gaan doen. Verder vindt u in onze agenda alle evenementen van vandaag.

Hieronder vindt u een overzicht van een aantal leuke uitjes voor zondag. Weet u al waar u naar toe wilt? Klik dan op een van de onderstaande provincies, steden of eilanden voor een compleet overzicht!

Het groene hart

zondag-groene-hartMidden in de randstad vindt u veel natuurgebieden die samen het groene hart vormen. Hier kunt u heerlijk een dagje ontspannen en genieten van de rust en de natuur. In het westen ligt het land van Wijk en Wouden in de buurt van Den Haag. Hier vindt u veel fiets en wandel routes.

Daarnaast kunt ook de routes bekijken in de Utrechtes Venen of Waarden, deze vindt u hier. Verder hebben Amsterdam en Rotterdam ook voldoende mogelijkheden om lekker wat te doen op zondag.

Gezellig naar een attractiepark

zondag-attractieparkNederland biedt naast de natuur ook veel leuke attractieparken waar u op zondag met de hele familie de heerlijk één dag kan genieten van leuke en spannende attracties. Zo kunt u naar Walibi Holland in Flevoland voor spannende attracties als de Goliath en de El Condor.

Daarnaast kunt u ook een dagje Dolfijnen en Orka’s bekijken in het Doflinarium in Hardewijk. Verder kunt ook een dagje weg in Overijssel bij één van de twee klassieke attractieparken Hellendoorn of Slagharen. Uw antwoord op wat te doen op zondag!

Uitwaaien op de Wadden

weekendje-waddenGaat u liever een hele dag weg uitwaaien aan de zee? Dan moet u op één van de Waddeneiland zijn in Nederland.

Zorg wel dat u vroeg vertrekt want het kan een tijdje duren voordat u er bent.

Bent u benieuwd wat u allemaal kunt doen op de eilanden? Klik dan hieronder op één van de links om te zien wat de wadden u allemaal te bieden heeft.

Andere uitjes om wat te doen op zondag

Hieronder vindt u een overzicht van wat u allemaal nog meer kan doen op een zondag in Nederland. Klik op de provincies en steden waar u graag heen wilt en voor u het weet bent u iets leuks aan het doen op zondag!

Weet u nog niet waar u heen wilt of wilt u wilt gaan doen? Ga dan terug naar de homepagina of bekijk alle evenementen in de agenda. Voor u het weet bent u iets leuks aan het doen want…

Wat te doen in de provincies

Noord-Holland, Zuid-Holland, Utrecht, Flevoland, Noord-Brabant, Zeeland, Friesland, Groningen, Overijssel, Gelderland , Drenthe en Limburg.

Wat te doen op de eilanden

Texel, Terschelling, Vlieland, Ameland en Schiermonnikoog.

Wat te doen in de steden

Amsterdam, Den Haag, Eindhoven, Haarlem, Maastricht, Rotterdam, Middelburg, Valkenburg, Twente en Volendam.

Er is altijd iets te doen in Nederland!